23.2.06

Ohjeita blogin käyttöön

Tampereen eOppimisen klusterin blogi otetaan käyttöön ITK'06-konferenssin yhteydessä. Blogikeskustelua johtaa klusterin koordinaattori Tiina Kankaala. Keskusteluun voi osallistua kommentoimalla blogitekstejä. Etusivulle ja uusimpaan keskusteluun pääsee klikkaamalla yläpalkista Tampereen eOppimisen klusteri tai sivun vasemmasta alalaidasta Home.

Jos tarvitset lisätietoja blogista tai apua ongelmatilanteissa, ota yhteyttä: marika.ritala-makinen(at)tamk.fi

Mikä ihmeen blogi? Wikipedian määritelmän mukaan blogi on verkkosivu tai sivusto, johon yksi tai useampi kirjoittaja kirjoittaa enemmän tai vähemmän säännöllisesti niin, että uudet tekstit ovat helposti löydettävissä ja niin että vanhat tekstit säilyvät luettavina ja muuttamattomina uusista teksteistä huolimatta. Tiedon esityksessä blogeille tunnusomaista – "normaaleihin" www-sivuihin verrattuna – on ajan, linkityksen ja henkilökohtaisen näkökulman painotus.

3 kommenttia:

Marika eEDUsta kirjoitti...

Kommentin voit lisätä omalla nimelläsi valitsemalla other-kohdan ja kirjoittamalla name-kenttään oman nimesi.

Voit jättää kommentteja myös anonyymisti.

Timo Hermiasta kirjoitti...

Ajatus klusterin blogin käytöstä. Eli voisiko yhdeksi aiheeksi avata paikan klusterin osastolla ja tietoiskuissa esillä oleville esityksille. Varmasti teemoista vastaavat mieluusti esittelisivät siellä hankkeitaan ja ottaisivat myös niistä kommentteja vastaan.

Tamkista Helena kirjoitti...

Kannatan Timon ehdotuksesta teemojen mukaisia avauksia, niillä myös markkinoidaan Studion tietoiskuja ennakkoon. Voisihan myös avata foorumi-esityksille keskusteluaiheet kullekin samalla perusteella kuin tietoiskuille...

Sit yks vois olla joku 'ei niin asiaa', ja sillä voisivat Studiossamme kävijät harjoitella bloggaamista ekakertaa..